KKTCManşet

Polis olayları….


KKTC’de ikamet izini olmayan 7 kişi tutuklandı

KKTC’de ikamet izini olmadan ülkede kalan 7 kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde dün polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetim ve kontrollerde, ülkede yasal statüsü olmadığı halde, izinsiz ikamet ettiği tespit edilen toplam 7 kişinin tutuklanarak, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldığı kaydedildi.

Bafra’da izinsiz içki satan kafe işletmecisi aleyhinde yasal işlem başlatıldı

Bafra’da izinsiz içki satan kafe işletmecisi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Bafra’da dün akşam gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Denetimleri kapsamında Polisin bir kafede yaptığı kontrolde, yetkili makamdan izinsiz olarak muhtelif markalardaki alkollü içkinin tasarruf edilip satışa sunulduğunun tespit edildiği ve emare olarak alındığı kaydedildi.

Bahse konu kafe işletmecisi aleyhinde yasal işlem başlatıldı; Soruşturma devam ediyor.

Gazimağusa’da bir restoranda eski eser tespit edildi

Gazimağusa’da polis, bir restoranda Geç Antik Dönem’e ait eski eser nitelikli 64 adet noksan parça ile kırık testi parçaları tespit etti.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Y.A.(E-57) isimli şahıs eski eserleri izinsiz tasarrufunda bulundurduğu gerekçesiyle önce tutuklandı, daha sonra çıkarıldığı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde teminatla serbest bırakıldı.

Soruşturma devam ediyor.

Girne’de iki kişi arasında kavga çıktı… Bir kişi tutuklandı

Girne’de dün iki kişi arasında çıkan kavgada, M.A.’yi cep telefonuyla vurarak ciddi şekilde darp eden E.K. tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Girne’de dün, aralarında yaşanan tartışma sırasında E.K.(E-30), M.A.’nın (E-54) kullanımındaki cep telefonunu alarak, M.A.’nın başının arkasına kasten vurup ciddi şekilde darp etti.

Cep telefonunun da hasara uğradığı olay sonrasında E.K tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu