GenelKKTCManşet

Polis Olayları…

İskele’de izinsiz doktorluk yapan iki kişi tutuklandı

İskele’de, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ne üye olmadan, izinsiz şekilde doktorluk yaptığı tespit edilen K.K. (41) ve O.K. (51) tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre ilgili şahıslar bir apartman dairesinde hasta muayene ettikleri sırada yakalandı. Her iki şahsın izinsiz doktorluk yapma suçundan dolayı soruşturma altına alındığı açıklandı.

Alayköy’de uyuşturucu operasyonu

Alayköy’de dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, E.T. (46) ve C.B. (35) isimli şahısların üzerlerinde ve ikametgahlarında yapılan aramalarda toplam 4,5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulundu.

Söz konusu kişiler tutuklanarak haklarında soruşturma başlatıldı.

Ciklos mevkiinde ve Ercan Havalimanı’nda iki araçta yangın…

Girne Lefkoşa anayolu Ciklos mevkiinde ve Ercan Havalimanı’nda iki araçta elektrik aksamlarının kısa devre yapmasından kaynaklandığı düşünülen yangın meydana geldi.

Girne-Lefkoşa ana yolu Ciklos mevkiinde, Bülent Can Alan’ın kullanımındaki TSH 962 plakalı takside Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, muhtemelen motor bölümündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması nedeniyle yangın meydana geldi. Polis açıklamasına göre dün, saat 23.30 sıralarında meydana gelen ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucunda aracın motor bölümü yandı.

Ercan Havalimanı’ndaki araç yangını…

Bu sabah saat 09.00 sıralarında, Ercan Havalimanı’nda yol kenarında çalışır durumda olan Hasan Murat Karakartal kullanımındaki TUU 907 plakalı araçta yangın çıktı. Aracın ön göğsündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapmasından kaynaklandığı düşünülen ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucunda, aracın ön göğsündeki elektrik tesisatı ile ön göğüs kısmı, koltukları ve iç döşemeleri yandı. Isıdan aracın motor bölümündeki muhtelif aksamlar ile ön kaput boyası da zarara uğrarken ön camları ise patladı.

Alayköy’de evin bahçesinde yangın

Alayköy’de bir evin bahçesinde yangın meydana geldi. Dün, saat 16.30 sıralarında meydana gelen ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, bahçedeki kuru otlar ile 75 adet çit selvi ağacı yandı.

Haspolat’ta faaliyet gösteren bir marketin kapatma saatine uymayarak faaliyetlerine devam ettiğini tespit edildi. Market işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldığı ve soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

Mehmetçik’te ruhsatsız içki satışı

Mehmetçik’te dün 21.00 sıralarında bir işyerinde yapılan polis kontrolünde, ruhsatsız alkol satışı yapıldığı tespit edildi. İşletmeci hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kumyalı’da kanunsuz avlanma

Kumyalı Balıkçı Barınağı önlerinde dün H.T. (39) isimli şahısın kullanımındaki balıkçı teknesi bir zembil ağı, kanunsuz avlanma yöntemi olan çevirme ve sarma şeklinde denize attığı tespit edildi. H.T. hakkında yasal işlem başlatıldı.

İkamet izinsiz 7 kişi tutuklandı

Polis ekipleri tarafından önceki gün ülke genelinde yapılan denetimler sonucunda, yasal statüsü olmadan KKTC’de ikamet eden 7 kişi tespit edildi ve tutuklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu