ManşetSpor

Oceanman World Final 2023’te kulaç atacak

Genç yüzücümüz Boran Bora dünyanın en prestijli organizasyonuna katılmak üzere Pazartesi Thailand’a gidecek   

Dünyanın en prestijli açık su yüzme organizasyonu olarak kabul edilen OCEANMAN SWIM, her yıl dünyanın birçok yerinde düzenlediği organizasyonlarla başarılı sporcuları her yılın sonunda düzenlediği Oceanman World Final organizasyonuna davet etmekte.

2023’te düzenlenen Oceanman organizasyonlarının bir ayağı da 3-5 Kasım arasında Kıbrıs’ta Ayia Napa’da gerçekleştirildi.

Düzenlenen bu organizasyonun en zor bölümlerinden biri olan 5 Km Half Oceanman yarışına katılan 14 yaşındaki Kıbrıslı Türk yüzücü Boran BORA, müsabakanın en genç yarışmacısı oldu.

Ülkemizin gelecek vadeden başarılı genç sporcusu Boran BORA müsabakada 01.17:11 derecesi ile 14-19 yaş kategorisinde birinci gelerek genel klasmanda ise az bir farkla yarışı dördüncü olarak tamamladı ve göstermiş olduğu bu başarısı ile 30 Kasım- 3 Aralık 2023 tarihinde Thailand – Puket’de düzenlenecek olan Oceanman World Final 2023 Organizasyonuna katılım hakkı elde etti.

Eziç Restorant, Ertan Market, Ciddi Mutfak, Cyprus Pools ve Metgin Ltd sponsorluğunda ülkemizi World Final 2023’de temsil edecek olan Boran BORA, 27 Kasım Pazartesi günü adadan ayrılarak Thailand’a gidecek.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu