ManşetSporTürkiye

Fenerbahçe’de 3. Ali Koç dönemi

Fenerbahçe’de olağan seçimli genel kurulda başkanlık seçimi için oy verme işlemi tamamlandı. Sarı-lacivertli kulüpte yapılan seçimde rekor sayıda oy kullanıldı. Oy sayma işlemleri devam ettiği sırada Divan Başkanı Vefa Küçük, Ali Koç’un seçimleri kazandığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi 17.00’de tamamlandı. Saat 17.00 itibariyle oy vermek için sıraya giren üyelerin de oy kullanmasına izin verildi. Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım oylarını kullandı. Her iki başkan adayı da oy verme işlemlerini tamamlamalarının ardından yoğun ilgiyle tribüne yönelerek seçimin tamamlanmasını bekledi.

Fenerbahçe’nin olağan seçimli genel kurulunda 27 bin civarında oy kullanıldı.

Oy verme işleminin ardından oy sayımına geçildi.

Oy sayımı sürerken Aziz Yıldırım ve Ali Koç birlikte kürsüye çıktı. Aziz Yıldırım, “Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık, inşallah sayın Ali Koç ve arkadaşları çizdiğimiz harita doğrultusunda Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar.” ifadelerini kullandı.

Divan Başkanı Vefa Küçük, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Ali Koç’un kazandığını açıkladı. Fenerbahçe’de böylelikle 3. Ali Koç dönemi başlamış oldu. Resmi sonuçlar oy sayma işlemi bitmesiyle birlikte belli olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu