GenelManşetSpor

Boran Bora İtalya’da World Final için yarışacak

Phuket-Tailand’da 2km’de elde ettiği ikincilikle 2024 Dünya finaline katılmaya hak kazanan yüzücümüz Boran Bora 14-15 Haziran’da Milano-İtalya’da Lago D’orta gölünde düzenlenecek müsabakada 5 km vizesi almak için mücadele edecek.

Geçtiğimiz yıl, dünyanın en prestijli açık su yüzme organizasyonu olarak kabul edilen OCEANMAN’in Ayia Napa’da düzenlenen yarışına katılarak 5km’de 14-19 yaş kategorisinde birinci gelen Boran Bora 2023 WORLD FINAL CHAMPIONSHIP’e katılmaya hak kazanmıştı.

Aralık ayında Phuket-Tailand’da düzenlenen dünya finallerine katılan Boran Bora bu müsabakada 5KM’de 14-19 yaş kategorisinde dünya 5’incisi, 2KM’de ise 14-19 yaş kategorisinde müsabaka 2’ncisi gelmişti.

Bu yıl Aralık ayında Dubai’de gerçekleşecek olan OCEANMAN 2024 WORLD FINAL CHAMPIONSHIP’e katılım vizesi alabilmek için dünyanın çeşitli yerlerinde Oceanman müsabakaları devam etmekte ve her müsabakada ilk 10’a giren sporcu dünya finaline katılmaya hak kazanmakta.

KKTC Yüzme Federasyonu’na bağlı Fast Frogs Sporting Club yüzücüsü olan Boran Bora kulübü ile birlikte 2024 dünya finalinde daha büyük bir başarı elde etmek için KKTC Milli Olimpiyat Komitesinin desteği ve katkılarının yanısıra  Eziç Restorant, Ciddi Mutfak, The Good Food ve Kösezade Turizm ve Seyahat Acentesi LTD. sponsorluğunda ciddi bir çalışma gerçekleştirmiştir.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu