GenelManşetSpor

Antrenörler Gala Gecesi’nde buluşuyor

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılın başarılı antrenörler “Gala gecesinde” buluşuyor.

Dernek başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu üyelerin tarafından tüm liglerde 2023-2024 futbol sezonu sonunda başarılı olan teknik adamlar ve antrenörleri değerlendirmeye alınarak kriterlere uygun olanlar belirlendi.

11 Haziran Salı akşamı Dernek lokalinde saat 19.30 da gerçekleştirilecek olan yıl sonu başarılı antrenörler düzenlenecek “Gala gecesinde” ödül töreni ile ödüllerini alacak.

Devlet ve Hükümet yetkilileri, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyük Elçiliği yetkilileri, Polis Genel Müdürlüğü yetkilileri, Belediye başkanları, “Futbol Ailesi” içerisinde yer alan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yetkilileri, Dernek yönetim kurulu üyeleri, Futbol Kulüpler Birliği yetkilileri, Kıbrıs Türk Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği yetkilileri, Futbolcular Derneği yetkilileri, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yetkilileri ile spor şefleri katılacak.

Gecede 14 Teknik Direktör, 9 A Lisans Antrenör, 10 B Lisans Antrenör, 6 C Lisans Antrenör ve 9 Kaleci Antrenörü olmak üzere toplam 48 teknik adam ödül alacak.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu